dimecres, 6 d’abril del 2016

8 d'abril. Assemblea de l'Ecoxarxa

Aquest pròxim divendres 8 d'abril, a partir de les 18:00 h al Mas Pujou, tindrà lloc l'Assemblea de l'Ecoxarxa Garrotxa, amb el següent

Ordre del dia

  1. Fira del 15 de maig. Explicació de la col·laboració amb els companys de les Ecoxarxes de la Bioregió Nord per a l'organització de la fira. En la darrera reunió Bioregional, a Mataró, es va crear el grup de treball (Vadó i Tuccia) per a la Taula de Canvi que està preparant un sistema molt ben pensat de funcionament. També hi ha el grup de logística que portara l'acollida als paradistes per comprovar que tots pertanyin a Ecoxarxes confiables.  Nosaltres, Ecoxarxa local, ens cuidem de la sol·licitud dels permisos, del lloc, del bar i del dinar.  Decisions a prendre: hem de decidir on ho fem i repartir feines.
  2. Rebost del Mas de Les Mates i Rebost del Mas Pujou. Decisions a prendre: quan entrem al Mas de Les Mates. Com acompanyem la continuitat del Rebost del Mas Pujou. Altres  temes (revisió de funcionament, CAC local...).
  3. Proposta de calendari. Hi ha la proposta de crear un grup de treball per organitzar diumenges roigs (tornalloms) per fer feina a casa de qui ho pugui necessitar. També, fer els divendres temàtics. Per exmple el divendres 15 i el divendres 22: intercanvi de llibres (Sant Jordi). Decidir qui s'afegeix a aquest grup de treball i un temps per començar.
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari. En breu mirarem de publicar-lo.