dijous, 17 de març del 2016

2 d'abril. Presentem «El comú català. La història dels que no surten a la història», de David Algarra

Aquest pròxim dissabte, 2 d'abril, a les sis de la tarda, als locals de la CNT d'Olot (carrer dels Cinemes Colon, 4), l'Ecoxarxa Garrotxa presentarà el llibre de David Algarra El comú català. La història dels que no surten a la història.

Aquest llibre que ens parla dels béns comunals, les assemblees veïnals d’autogovern, els costums camperols, la cultura, els oficis i la manera com totes aquestes realitats i, també, la memòria col·lectiva, han desaparegut els darrers segles gràcies a la feina de les classes dirigents, que es van dedicar a escampar falses realitats.

La presentació comptarà amb la presència de l'autor, David Algarra, i de Blai Dalmau, filòsof i músic,  que ens parlarà sobre «Un país normal? Tradició i Revolució a Catalunya» i interpretarà la cançó «El món es va capgirar», de què ell mateix parla a l’epíleg del llibre.

Tothom hi és convidat!

Precisament, el passat diumenge 27 de març, Ràdio 90 (la ràdio lliure i cultural de la Garrotxa) va fer una emissió del programa «La fera dorm aquesta nit» en què van participar diversos membres de l'Ecoxarxa Garrotxa (Sabina Renau, Sergi Regales i Xavier Borràs), i que se centrà bàsicament en el llibre de David Algarra. Podeu sentir el programa en aquest vincle:

http://podcast.r90.org/laferadorm/laferadormaquestanit-028.mp3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari. En breu mirarem de publicar-lo.