dimarts, 19 d’abril del 2016

L'Ecoxarxa i la CIC es presenten a estudiants d'arreu del món al Mas Franch

La trobada amb els joves Erasmus al Mas Franch ha estat molt motivadora.

Aquest dimarts 19 d'abril, Sabina Renau i Xavier Borràs, han explicat l'experiència d'ambdós a l'Ecoxarxa Garrotxa i a la Cooperativa Integral Catalana a un grup d'estudiants Erasmus de diverses nacionalitats que fan un Youth Changemakers Training (del 13 al 22 d'abril) al Mas Franch.

El  Youth Changemakers Training  està dissenyat per a joves emprenedors de tot Europa que estan compromesos amb el canvi social i ecològic. Els joves hi aprenen habilitats pràctiques i aprofundeixen la seva comprensió sobre la construcció de comunitats, les economies alternatives i la sostenibilitat ecològica.

Ha estat una experiència motivadora per a les dues parts, els joves i els presentadors, ja que s'ha establert un diàleg constructiu i un niu de noves esperances i perspectives, tot de gran interès per als canvis que de mica en mica ens fan ésser més responsables amb les nostres vides.

2 comentaris:

  1. Sap tant greu que ens ho vam perdre.
    Oficials disculpes:
    Teniem cotxe a punt a l'hora que fes falta per pujar.
    Però des de Suïssa els van exigir formalitzar immeditatament tota la paperassa per poder activar ràpidament els mecanismes amb l'asseguradora de la fundació que els feia mecenatge; ja que en un mes, tenen compromís de deixar la furgoneta a un altre equip.

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari. En breu mirarem de publicar-lo.