dimecres, 18 de maig del 2016

La VI Mostra de projectes autogestionats

(Crònica de Sergi Regales)

Un any més, i ja en van sis, hem celebrat la mostra de projectes autogestionats i la fira d'intercanvi amb moneda social, enguany amb la participació de la Cooperativa Integral Catalana (CIC) i l'Associació dels Naturalistes i Ecologistes de la Garrotxa (ANEG).

Durant tot el matí diversos projectes van mostrar els seus productes o serveis amb una participació que va ser molt semblant a la d'altres edicions, un centanar de visitants aproximadament i una vintena de parades. La diferència va ser que hi havia projectes de fora de la Garrotxa i, per contra, la participació dels nostres usuaris va ser més minsa.




Com també és habitual els núvols van començar a créixer a mig matí i a mesura que avançava el dia ja veiem venir quin en seria el resultat; així, quan ja tothom era gaudint del dinar a taula va començar a ploure, per bé que aquest any, sortosament, la cosa va quedar en un ruixat, encara que va provocar que la gent busqués aixopluc. Un cop passada la pluja, però, vam poder continuar amb el programa.



Malauradament, els menys resistents a la pluja van recollir i marxar, i va quedar una tarda amb una trentana de persones que un cop va sortir el sol començaren a engrescar-se amb els actes previstos.



A les cinc de la tarda els músics van omplir l'escenari i els teloners van escalfar l'ambient amb trok&roll, rumba, punk, blues..., una mostra diversa per part d'uns quants músics de la comarca. El concert d'El Brot va començar força més tard del previst, cap a les vuit del vespre, un sarau que feia temps que tenien previst i que s'havia ajornat unes quantes ocasions. El grup ens va delectar amb una música d'estil molt propi i d'elegància exquisida que van fer les delícies del poc públic que restava. Al punt de les deu del vespre va acabar el concert i es tancà l'escenari.



Cal esmentar la poquíssima quantitat de deixalles que es van produir, ni tan sols es va omplir una bossa d'escombraries i els contenidors van quedar buits. Cal agrair la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot un any més, per bé que, igualment, cal advertir-lo que li cal un manteniment urgent al Parc de les Móres, perquè el passeig es troba molt enfangat i dificulta bastant el trànsit de les persones.







Fins la propera, us deixem amb unes quantes fotos més d'en Luis Camargo:














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari. En breu mirarem de publicar-lo.